Πέμπτη, 13 Απριλίου 2006

Ζωδια ...ή this used to be my playgroundΚάποτε που ήμουν πολύ μικρή και αθώα παιδίσκη, με τις ξανθες μου μπούκλες και τα γαλαζια αθώα μου ματάκια, πιστευα ότι όλα είναι πολύ απλά.

Aρκεί να έβαζα τα μαγικά μου γοβάκια , το φιόγκο μου και το πουαντιγιέ φορεματακι μου και να πήγαινα στην αγορά. Εκει ό,τι τραβουσε η ψυχή ήταν σε αφθονία και εγώ δεν είχα παρά να απλώσω το χεράκι μου και να το αρπαξω.
Yes just like that! The whole world just used to be my playground!

Τι θα ήθελα σήμερα? ρωτουσα τον αγαπημενο μου εαυτό, καθε πρωί που ξυπνούσα.
Να με προσλάβουν στην καλύτερη και πλεον glamorous δουλεια!
ΥES, DONE! What know?
Ουου, τωρα βαρέθηκα.
Θελω ακόμα πιο γκλαμουρατη δουλεια. Θέλω σταρ , διεθνείς παρακαλώ και μαύρα γυαλιά μάσκα και business στις Κάννες και το Μάιο και τον Οκτωβριο και τον Απρίλιο!
ΥES, DONE! What know?
Enough is enough!Τώρα θέλω δική μου εταιρεία γιατι αρκετα ασχολήθηκα με τους άλλους, τώρα θα πραγματοποιήσω τα δικά μου σχέδια! ΥES, DONE! What know?

It's a Piece of Cake!
Τώρα εγώ που τα ξέρω όλα απο την κοιλιά της μαμάς , θέλω να αποδείξω σε όλους τους άλλους τους "χαζούς", ότι τίτποτε δεν έχουν αντιληφθεί και τώρα ΕΓΩ θα σας δείξω πως γινονται τα πράγματα να μάθετε και εσεις τίποτε απο αυτά που ξέρω εγώ , να ξεστραβωθείτε!


Μια μέρα όμως ξύπνησα και πάνε οι μπούκλες οι ξανθές, πάνε οι φιογκοι και τα πουαντιγιέ και πάνω απόλα πάει και η παιδική χαρά.

Τώρα έχω μείνει μόνη μου σε μια ωραία πίσω αυλή. Ωραία μεν, αυλή δε και μάλιστα η πίσω, αυτή από όπου δεν περνά και πολύς κόσμος...
Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της αυλής είναι ότι ευτυχώς μπόρεσα να πάρω μαζί μου τα χαρτια και τα μολύβια μου και να τα μουτζουρώνω όλη μέρα.


Α! και να ακούω που και που και τα ζώδια από την τηλεοραση της διπλανής ...
Τώρα λέει είναι ο Δίας στο Σκορπιό , λες να ...;
Βέβαια είναι και ο Κρόνος στο Λέοντα ...
Που να ξέρω κι εγώ, μικρό παιδί ...

4 σχόλια:

mandyjohn22072792 είπε...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

Idάκι είπε...

Τι γλυκό ποστ...

Keep dreaming :)

Ανώνυμος είπε...

best regards, nice info Bath tub mpeg Ribbed tires Adt alarm system how to reset codes Lexapro and vs and zoloft seroquel and insomnia Memory foam mattress pad reviews sofas de terraza Www protonix side effects Consultant + job description asses Babe ruth the baseball player saab vin decoder 1961 buick electra convertible Honeywell and humidifier

Ανώνυμος είπε...

Excellent, love it! video editing programs