Παρασκευή 10 Ιουνίου 2005

Στον κοσμο του Cole Porter

Στον κοσμο του Cole Porter τα δραματα ειναι αληθινα δραματα, σχεδον τραγωδιες, ολα ομως με δυο τρεις μαγικες νοτες απο ενα ασπρο πιανο με ουρα, δυο ματιες κι ενα φιλι στο σεληνοφωτο, τα μαγια λυνονται και τα δραματα μετατρεπονται σε ρομαντικες κομεντι ενιοτε δε, και σε αληθινες κωμωδιες.
Στο κεφαλι μου τα δραματα μετατρεπονται σε εξοντωτικα πιντερικα εργα οπου οι διαλογοι συνεχιζονται για παντα στον αιωνα τον απαντα και νυν και αει και εις τους αιωνες των αιωνων αμην.
Ετσι παθαινω υπερκοπωση χωρις να κανω απολυτως τιποτε.
Ετσι ειμαι εγω πτωμα στην κουραση απο τους ατερμονους εσωτερικους διαλογους.
Η ψυχοθεραπεια ειναι η αληθεια δεν βοηθησε και πολυ.
Τι να σου κανει ενα πενηνταλεπτο την εβδομαδα οταν μεσα σου διαδραματιζεται ολοκληρος ο Θηβαικος κυκλος και μαλιστα χωρις διαλειμμα καθημερινα.
Τωρα δοκιμαζω το group therapy.
Σαν να πηγαινω μια φορα την εβδομαδα να παιξω bridge.
Μονο που εγω δεν ξερω bridge, ουτε καν μπιριμπα δηλαδη, πολλα νουμερα, πολλα χαρτια πολλη φασαρια για τι;
Για λιγους ποντους.
Ευχαριστω δεν θα παρω.
Προτιμω να αρχισω blogging.
Θα τα γραφω και ελπιζω καποια στιγμη να ακουστουν απο τα βαθος εκεινες οι γαμονοτες απο το ασπρο πιανο με την ουρα, το σεληνοφως να χαραξει τον ασημι του διαδρομο και εμεις με ενα μαρτινι στο χερι να πνιγουμε στα φιλια.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

auto to problimataki me tous ateliotous fantastikous dialogous to exo kai ego.... to mualo den stamataei oute otan koimamai... otan de odigo dinei ta resta tou!an breis lutrosi let us know.
a.

Lili είπε...

Γκρουπ θεραπι και καλη ξερω να σου πω που υπαρχει, και ομαδες στηριξης
let me know
αν ενδιαφερεσαι.

nanakos είπε...

Κόψε την ψυχοθεραπεία και άρχισε να βλέπεις DREAM SHOW! Και άλλαξε τη γραμματοσειρά σου γιατί μας βγήκανε τα μάτια! Και βάλε και κανένα τόνο!Και μην λες ψέμματα πως σου άρεσε το 3ο μέρος του Νονού!!!

so-de-lovely είπε...

Αχ ανωνυμε γιατι να εισαι ανωνυμος?
Ξεχνα την ανωνυμια σου, αρνησου την ανασφάλεια σου και πες μου το ονοματακι σου να χαρω κι εγω που δεν ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος με ενα ολοκληρο ιδιωτικο θιασο στο κεφάλι! Και ναι οταν οδηγω ειναι πραγματικα φοβερο το επος που παιζεται εντος μου. Καμια φορά ουτε που αντιλαμβανομαι πως οδηγησα, απο που περασα κλπ.

beep beep είπε...

Και εγω εχω προβλημα εσωτερικων διαλογων.Μου ερχεται και μου περναει , καμια φορα τους γραφω κιολας.Εκει αισθανομαι τελειως τρελη. Ειναι εξοντωτικο ομως , ξερω τι εννοεις.Επισης μιλαω μονη μου παρα μα παρα πολυ - και δεν μπορω και να το σταμταησω ειναι αδυνατον.Οταν βρες τη λυση πες τη μοθ και μενα.